Vélekedések a művi abortuszról

Tisztelt Résztvevő!
 
Ön egy tudományos kutatásban vesz részt, amelynek vezetője dr. Rigó Adrien docens (ELTE PPK), szervezője Nagy Beáta Magda pszichológus, az ELTE Pszichológiai Doktori Iskola doktorandusza. 
A vizsgálat alkalmával egy kérdőívcsomag kitöltésére kérjük fel, amely körülbelül 30 percet vesz igénybe. A kutatás során azt vizsgáljuk, hogy miként vélekedik gyermekvállalásról, illetve művi terhességmegszakításról.
Fontos tudnia, hogy a vizsgálatban való részvétel önkéntes és teljesen anonim, a résztvevőket semmilyen módon nem áll módunkban és szándékunkban azonosítani. A kitöltés bármikor indoklás nélkül megszakítható. Kérjük, hogy a kérdőívek megválaszolása során lehetőleg nyugodt helyen tartózkodjon, ahol nem zavarhatják meg, és lehetőség szerint az elejétől a végéig egyszerre válaszolja meg a kérdéseket.
A kérdések megválaszolásakor igyekezzék első megérzésére hagyatkozni, hiszen nincsenek jó vagy rossz válaszok, a saját érzéseire, választásaira vagyunk csak kíváncsiak.
Tájékoztatjuk, hogy szigorúan bizalmasan kezelünk minden olyan információt, amit a kutatás keretén belül gyűjtünk össze. A kutatás során nyert adatokat biztonságos számítógépen őrizzük. A kutatás során nyert adatokat táblázatban név nélkül összegezzük, statisztikai elemzéseket végzünk rajta, amelyekből egyetlen résztvevő azonossága sem állapítható meg.
Kérjük, amennyiben elmúlt 18 éves, egyetért a fenti feltételekkel, és hozzájárul a kutatásban való részvételhez, alább pipálja ki az igen gombot!


34 kérdés van ebben a kérdőívben
Adatvédelmi megjegyzés
Ez a kérdőív névtelen
A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmiféle azonosító információt a válaszadóról, kivéve, ha kifejezetten erre vonatkozó kérdés szerepel a kérdőívben. Ha azonosító tokent használt ennek a kérdőívnek az eléréséhez, megnyugodhat, hogy ezt a tokent a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A token külön adatbázisban kerül tárolásra, és csak azt jelzi, hogy a felmérés befejeződött ill. még nem fejeződött be. A token semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.